maandag 8 juni 2009

Recept: Taco's met kip en maïs

Ingredienten (voor 4 personen)
- 1 groene paprika
- 1 prei
- 3 el zonnebloemolie
- 300 g kipfilé
- 1 blikje maïskorrels (300g)
- 1 zakje Taco Seasoning Mix (35 g, Casa Fiesta)
- 1 pak Casa Fiesta Taco Shells (125 g)
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)


Bereidingstijd: 20 min
Bevat per éénpersoonsportie:
390 kcal
20 g eiwit
27 g vet
18 g koolhydraten


Bereiden:
Oven voorverwarmen op 125 'C. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Prei schoonmaken en in ringen snijden. Kip in kleine blokjes snijden. Maïs laten uitlekken. Seasoning Mix mengen met 150 ml water.

Leg de Taco Shells in de oven en laat het papier zitten (niet het plastic!).

In braadpan olie verhitten en kip 3 minuten bakken. Paprika en prei door kip scheppen en 2 minuten meebakken. Seasoningmix en maïs door kip roeren en 5 minuten zacht laten sudderen tot het vocht is verdampt. Op zacht vuur zetten tot de Taco Shells klaar zijn.
Besmeer de taco shells met crème fraîche en vul ze daarna met het kipmengsel.
Lekker met salade van kropsla en vinaigrettedressing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten